Om Gilleleje Bokseklub og Base Camp Fitness

GILLELEJE BOKSEKLUB, er en af Danmarks stærkeste bokseklubber. Klubbens kampboksere - unge som ældre, har gennem årene høstet mange medaljer hjem til klubben. Bokseklubben instruktør har den højeste uddannelse man kan få inden for Dansk bokse-Union, endvidere har de international erfaring.

Facebook: https://www.facebook.com/GillelejeBokseklub/

BASE CAMP FITNESS, her har du mulighed for at få den bedste og mest fedt-fedtforbrændende, varierende og inspirerende træning. Vi tilbyder 90 min. holdtræning, med engageret og veluddannet instruktører. Til en pris, hvor alle kan være med.

Facebook: https://www.facebook.com/BCFGB/?fref=ts

Ved indmeldelse vil dit kontingent løbende blive trukket hver måned, fra den dato du meldte dig ind.

Ved udmeldelse, løbende måned + 30 dage.
Udmeldelse skal ske skriftligt pr. email:  kasserer@gillelejebokseklub.dk til Hans Jørgen Tonnesen, foreningens kasserer. Herefter modtager man en e-mail med bekræftelse.

Husk, du skal melde dig til på hold, så det bliver registreret, hvornår, du vil træne.

Betingelser

Base Camp Fitness:

100 kr. pr. md. 10 - 16. år.
135 kr. pr. md. fra 17. år

Kontingentet vil blive trukket løbende hver måned. 0 kr. i opretelse gebyr.
Ved udmeldelse, løbende måned+30 dage. Udmeldelse skal ske skriftligt pr. mail til foreningens kasserer: kasserer@gillelejebokseklub.dk. Herefter modtager man en email med bekræftelse.

Gilleleje Bokseklub

100 kr. pr. md. 10 - 16. år.
135 kr. pr. md. fra 17. år

Kontingentet vil blive trukket løbende hver måned. 0 kr. i opretelse gebyr.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Medlemskab - (999)
Tilmeldte: 71/400
Betalingsplan: pr. md 01.01, 01.02, 01.03, 01.04, 01.05, 01.06, 01.08, 01.09, 01.10, 01.11, 01.12
Ratepris under 16 år: 100 kr.
Ratepris over 16 år: 135 kr.
"I don't stop when I'm tiered, I stop when I'm done"